Кількість
|
Вартість
|
||
|
Манго Кесар Нілам - відоме, як Королева манго, з Джунагадхе, штат Гуджарат. "Кесар" манго було створено шляхом схрещування сорту Альфонсо з місцевими сортами манго в Гуджараті. Цей сорт зберігає багато характерних особливостей Альфонсо, такі, як яскравий аромат, помаранчева м'якоть, кремова текстура, але при цьому легше піддається культивації а, отже, є більш дешевим у порівнянні з Альфонсо. Сорт Кесар має схожезастосування: з нього можна готувати численні десерти - сорбети, торти, макаронс, чізкейк різноманітні напої - соки, коктейлі і т.д.
Як зберігати манго пюре?
Для зберігання пюре необхідно використовувати пластиковий харчовий контейнер із кришкою, яка щільно закривається.
-
Для використання протягом тижня. Використовуйте пластиковий або скляний контейнер з щільною кришкою для зберігання пюре в охолоджуючому відділі холодильника. Якщо у вашому холодильнику відсутнійохолоджуючий відділ, тримайте контейнер з пюре ближче до задньої стінки холодильника.
Примітка: Не заморожуйтепюре, якщо ви не хочете використовувати його в талій формі. Існують певні обмеження щодо використання замороженого і талого пюре. -
Для використання протягом двох тижнів. Використовуйте пластиковий або скляний контейнер з щільною кришкою для зберігання пюре в охолодному відділі холодильника. Якщо у вашому холодильнику кілька секцій з різними температурними режимами, зберігати пюре найкраще при температурі від 0 до 8 градусів Цельсія.
Примітка: Не заморожуйтепюре, якщо ви не хочете використовуватийого в талійформі. Існують певні обмеження щодо використання замороженого і талого пюре. -
Для використання протягом місяця. Для тривалого зберігання пюре без заморожування, його необхідно перемістити в харчовій пластиковий контейнер і зберігати під щільною кришкою в промисловому холодильнику з низькою вологістю при температурі 2-4 градуси Цельсія.
Примітка: Промислові холодильники, що працюють на цьому інтервалі температур, зберігають свіжість пюре без повного заморожування. Цей метод використовується для зберігання відкритих банокдо 4 тижнів. -
Для використання протягом шести місяців. Після відкриття банки, перемістіть частинупюре (або весь вміст) в харчовій пластиковий контейнер із кришкою, яка щільно закривається. Помістіть його в морозильну камеру і підтримуйте температуру близько -20 градусів Цельсія.
Коли необхідно, ви можете розморозити пюре до кімнатної температури і використовувати його для приготування страв.
Єдиним недоліком цього методу є те, що пюре можна заморожувати кілька разів. Часте заморожування псує делікатну текстуру пюре.
Харчова цінність:
в 100 г продукту: білки - 1.97 г; вуглеводи - 24.63 г; жири - 0 г; калорійність - 118.85 ккал